william hill

William Hill Casino Club

Ha olyan online kaszinóban szeretne játszani az ember, ahol a Paypal is a rendelkezésre áll a pénz ki- és befizetéshez, akkor bizony jó sokáig kell keresgélnie, mert csak elvétve találni ilyen oldalakat a világhálón. Szerencsére a William Hill kaszinó közéjük tartozik, és további örömködésre akad okot az a tény, hogy magyar nyelvű a cég platformja. Ráadásul a William Hill a szakma „elitjébe” tartozik, olyan cégek közé, amelyek a megbízhatóságukkal és korrektségükkel vívták ki a felhasználók elismerését, így biztosak lehetünk benne, hogy a pénzünk és az adataink is jó helyen vannak.

William_amigo_pic

Tény, hogy a William Hill elsősorban a sportfogadási területen ténykedik, viszont a cégen belül egy külön részleg foglakozik kifejezetten a online kaszinós szekcióval, így ugyanazt a minőséget kapjuk a pénzünkért mint a sportfogadásban érdekelt felhasználók. Az oldalon keresztül is játszhatunk a különféle kaszinós játékokkal, de ha kényelmesebb számunkra, akkor választhatjuk a letölthető kaszinó klienst is. Jó hír azoknak, akik előnyben részesítik a mobil eszközöket a játékhoz, hogy a platformnak létezik mobil változata is. A bónuszok tekintetében is elég szép a felhozatal és bár meglehet, hogy nem a William Hill kaszinó bónuszai a legnagyobb értékűek jelenleg a piacon, viszont elég korrektek a megforgatási feltételeik, így nem kell az azon törnie a fejét, hogy hogyan teljesítse őket. A bónuszok között az oldalhoz hűséges felhasználók és az új belépők is biztos, hogy találnak majd kedvükre valót (első és második befizetési bónusz, oldal ajánlási bónusz, speciális 10-15%-os befizetési bónusz,tiszteletpontok stb).WH

A rendszeresen játszók részére VIP klubtagság is rendelkezésre áll annak minden előnyével (saját számlamenedzser, vip pogramok, speciális promóciók stb). A játékok között főként hagyományos, klasszikus kaszinós játékokat találhatunk meg, de elég sok az új nyerőgép és szinte hetente frissítik valamilyen újdonsággal a kínálatot. Aki kedveli az élő játékot, annak érdemes letesztelni a William Hill élő kaszinó szolgáltatását is, ahol próbára teheti a szerencséjét pókerben, balckjack-ben, rulett-ben, és baccarat-ban is.